Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká raperka Doja Cat je svou odvahou v odívání proslulá, a tak nikdo ani nečekal, že by na ceny Grammy letos vynesla něco elegantního. Osmadvacetiletá interpretka hitu Streets ovšem dokázala, že má ve svém šatníku další trumfy, kterými dovede překvapit i své ostřílené kolegyně…

Jak už to bývá v posledních letech zvykem, i během nedělního udílení cen Grammy byla cítit atmosféra emancipace a ve všech hlavních kategoriích vítězily ženy. Do Crypto Arény v Los Angeles se sjela celá plejáda hvězd, z nichž některé to v oblasti módy zvládly lépe, jiné hůře…

Do druhé kategorie rozhodně spadá i umělkyně, jejíž celé jméno zní Amala Ratna Zandile Dlamini. Ta zvolila korzetový model v tělové barvě, který ovšem jako by byl zpěvačce poněkud malý v oblasti hrudníku. Zdálo se, jako by se jí do košíčků nevešla ňadra, což v někom mohlo vyvolat dojem, že jde o módní faux pas.

Zda se jednalo o záměr, či nikoli, si možná nebyla jistá její kolegyně Bebe Rexha, která na vykukující bradavky dokonce s úsměvem na rtech a za pobavení dalšího přihlížejícího poukázala. Doja Cat je zkrátka rebelka se vším všudy a má ráda pozornost. Do příští společenské akce či koncertu nepochybně společně se svými stylisty vymyslí další peprnou záležitost.

Související témata:
Doja Cat

Reklama

Další články

Načítám