Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou možná více než hudební tvorbou proslula Doja Cat svým odíváním. Americká rapperka střídá jeden bláznivější model za druhým a rozhodně nemá problém v rámci své exhibice předvést dost ze svého těla. V neděli odpoledne se ovšem zdálo, jako by jí ulítlé modely došly a ona musela před cestou na nákupy trošku zaimprovizovat…

Zda byl její ‚outfit‘ promyšleným tahem s cílem opětovné medializace či opravdu čirou improvizací, se lze jen domnívat. Osmadvacetiletá umělkyně ovšem v neděli vyrazila na nákupy v New Yorku se svým přítelem Guramem Gvasaliou jen v obyčejném bílém prostěradle. Vzhledem k tomu, že je Guram módním návrhářem, mohl být strůjcem bezesporu originálního nápadu dokonce i on sám.

Jasné ovšem je, že dvojice takto navštívila například i známé klenotnictví Cartier. Zpěvačka, jejíž rodné jméno zní Amala Ratna Zandile Dlamini, byla díky svému modelu na ulici nepřehlédnutelná. Na nevěřícné pohledy je ovšem zvyklá a ráda dělá vše pro to, aby nezapadla v davu a psalo se o ní. Prostěradlo na ulici tak byl vlastně skutečně geniální tah!

Související témata:

Další články

Načítám