Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) se podělila o velmi bolestnou zprávu. Frontmanka německé skupiny Die Happy, která část svého života prožila za hranicemi, přišla o svou velkou kamarádku a druhou mámu. Pochovala ji ale až dva roky po její smrti.

Zpěvačka se rozepsala o ztrátě blízké kamarádky, která jí v době, kdy žila v Německu, velmi pomáhala a byla jí oporou. „Minulý pátek jsme v Německu pohřbili naši drahou kamarádku, která nám všem tak trochu dělala mámu. Všichni jsme u ní a u jejího manžela bydleli, ona nám vařila a prala a byla kamarádkou. Dveře a srdce vždy otevřené. A nakonec ji to srdíčko zradilo,“ svěřila se Marta Jandová s tím, že její přítelkyně Heidrun naposledy vydechla už skoro před dvěma lety.

Rozhodla se však, že, až zemře, daruje své tělo vědě a mladým lékařům. „Aby se na ní mohli studenti medicíny učit a třeba pak díky těmto vědomostem jednou pomoci jejím vnukům. Minulý týden nám ji konečně vrátili,“ prozradila Marta Jandová a předala i okolnosti pohřbu.

„Nejdřív tedy měli studenti mši za všechny lidi, kteří jim darovali svoje těla a na kterých se učili. Pak už šla naše milovaná Heidrun k nám. A za ní, na poslední rozloučení, přijeli všichni, kterým otevřela svoje srdce. Ze všech koutů Německa i jiných zemí,“ podělila se zpěvačka o informaci s tím, že svou kamarádku pochovali pod mladý strom a že je ráda, že se s ní mohla konečně rozloučit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám