Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) oslaví v dubnu přelomové padesáté narozeniny. Anebo pro ni přelomové nejsou? „Když se mě na to někdo zeptá, nejdřív říkám, že je to hrozné. Ale hrozné to vlastně vůbec není. Život jde dál, nic s tím nenaděláme a čas nezastavíme,“ míní.

„V životě mi zatím nic neuteklo, všechno jsem si užila na sto padesát procent. Jo, stárnu, je to horší, tělo je unavenější, ale to moje nemá šanci si odpočinout, protože jsem pořád v běhu. Ale už pár měsíců se mě drží lupání v kolenou. A pak mi někdo řekne: To je stáří, paní Jandová. A když se podívám do zrcadla, tak vidím, že gravitace začíná fungovat. Když se zrovna neusmívám, vypadá to, jako bych se mračila, i když jen přemýšlím. Ten rozdíl oproti fotkám před deseti lety je vidět,“ svěřila se. „Ale mám manžela, který mi říká, že jsem čím dál krásnější,“ pochvaluje si.

Recept proti vráskám má Marta jednoduše dosažitelný. „Ztloustla jsem a už několik žen mě oslovilo, že mám takovou naducanou pleť, a chtěly vědět, co používám. Ale byla jsem na operaci, kdy mi vyndávali šrouby z nohy, a přibrala jsem asi tři kila, protože jsem se nemohla tolik hýbat. A ten obličej u mě jde jako první,“ smála se s tím, že už za dva týdny by chtěla opět začít na fyzičce makat.

Potřebovat to bude i na narozeninový koncert, který chystá na 4. dubna v Lucerna Music baru. „Tam to oslavím dopředu s fanoušky a s kamarády. Táta u toho nebude, protože s Olympiky zrovna mají začátek jejich nového turné v Pardubicích, a manžel také ne. Ten se vrací až o den později z kongresu z Asie,“ zve své příznivce Marta.

Reklama

Další články

Načítám