Hlavní obsah
Článek

Americké zpěvačce a herečce Kelly Rowland se letošní představení na filmovém festivalu v Cannes zřejmě nevydařilo úplně podle jejích představ. Medializace si ovšem vysloužila víc než kdokoli jiný. Na tamních slavných schodech totiž došlo v úterý k nepříjemnosti, při níž se Kelly utrhla na členku ochranky. Nyní se k celé věci konečně vyjádřila.

„Ta žena ví, co se stalo. Já vím, co se stalo. A já mám nějaké hranice a za těmi hranicemi si stojím,“ řekla nejdřív velice výmluvně zpěvačka, která odstartovala kariéru v dívčí kapele Destiny’s Child. „Byly tam jiné ženy, které byly na tom koberci a které nevypadaly zrovna tak jako já a vyhubováno nedostaly, nebyly odstrčeny a nebylo jim řečeno, aby šly nahoru,“ byla již konkrétnější Rowland, když naznačila rasový podtext celého sporu.

Kelly se v úterý účastnila premiéry francouzského filmu Marcello Mio, sama přitom v poslední době aktivně propaguje svou vlastní filmovou novinku s názvem Mea Culpa. A o co vůbec šlo? Když se Kelly na premiéře zmiňovaného filmu přesunula směrem ke schodům, kde mají celebrity poslední možnost k pózování fotografům, bylo jí členkou ochranky naznačeno, aby pokračovala nahoru. Žena zvedla paži a zpěvačku navedla k místu konání premiéry. Následně došlo ke slovní přestřelce, v níž se zdála být zpěvačka o poznání důraznější.

Expertka na odezírání ze rtů Jacgui Press pro britský Daily Mail nastínila o něco jiný scénář, kdy zpěvačce prý měla ochranka šlápnout na šaty a Kelly se poté omluvit. Ta měla odvětit, že je to v pořádku. Poté ale žena řekla něco dalšího, což prý způsobilo zpěvaččinu výbušnou reakci a odpověď: „Takhle se mnou nemluvte.“ Následně zpěvačka vystoupila o pár schodů výš a znovu se na ochranku otočila a tuto větu zopakovala ještě několikrát.

Podle zdroje, který byl u celého incidentu, byli údajně lidé od ochranky vůči Kelly ‚agresivní‘. „Lidé, kteří měli pomáhat hvězdám s chůzí po červeném koberci, byli agresivní a Kelly se to snažila ignorovat. Když se dostala k poslední ženě, vyhubovala Kelly a řekla jí, aby se pohnula, když se Kelly snažila zamávat fanouškům a nechat fotografy ještě udělat poslední snímky,“ uvedl zdroj, který dodal, že je zpěvačce jedno, jestli působí jako hvězda, když ví, že obhajuje samu sebe. „Není falešná a chtěla stanovit jasné hranice,“ dodal zdroj zřejmě z okolí zpěvačky.

Lidé jsou ovšem většinou jiného názoru. „Pokaždé vytáhnou tuto předpojatost, po které skočí, i když vědí, jak škodlivé to je. Myslím, že lidé, kterým jsou adresovaná taková obvinění, by měli podniknout právní kroky,“ zní názor s nejvíce lajky na Daily Mailu. „Podívejme, jak hrubě reagovala. Jen se stydí, že byla agresivní, a potřebuje výmluvu,“ míní další čtenář a jiný se přidává: „Více času na červeném koberci mají áčkové celebrity. Kelly mezi ně nepatří.“

Další články

Načítám