Hlavní obsah
Článek

Filmovou premiéru francouzského snímku Marcello Mio si na festivalu v Cannes kromě řady dalších hvězd, jako je Catherine Deneuve, Charlotte Casiraghi či Alessandry Ambrosio, nenechala ujít ani zpěvačka Kelly Rowland. Ta si pro tuto příležitost oblékla krásné červené splývavé šaty bez ramínek a pózování před fotografy si očividně užívala. Široké úsměvy a mávání do objektivů ovšem během minutky vystřídalo pořádné naštvání.

Třiačtyřicetiletá rodačka z Atlanty, která odstartovala kariéru v dívčí kapele Destiny’s Child po boku popové divy Beyoncé, po svém pózování pokračovala na slavné schody pokryté rovněž červeným kobercem. Kelly se zřejmě zdržela déle, než bylo v plánu, a tak členka ochranky zvedla ruku, aby ji navedla k místu konání premiéry. Jenže jemné naznačení a popohnání se zpěvačce vůbec nelíbilo a s ženou z ochranky se pustila do slovního sporu.

Zpěvačka na ni vyjela, dokonce zvedla prst a přede všemi ji začala napomínat. Když se žena snažila nepříjemnost odvrátit tím, že se od zpěvačky vzdálila, Kelly se ještě na schodech otočila a pokračovala v dalších výtkách, než se konečně odebrala směrem, kam jí zpočátku bylo naznačeno, že má pokračovat.

V souvislosti s podrážděnou reakcí zpěvačky zahraniční média připomínají i její únorový odchod z pořadu The Today Show, kde údajně Rowland zmeškala zbytek spolumoderování pořadu s Hodou Kotb. Původně se hovořilo o tom, že zpěvačka byla nespokojena se svou šatnou, ale podle jiných zdrojů ve skutečnosti odešla z show kvůli „neúctě“, kterou vůči ní projevila další spolumoderátorka Savannah Guthrie, která se měla aktivně vyptávat na Beyoncé spíš než na to, co Kelly původně chtěla propagovat - svůj nový krimi snímek Mea Culpa, v němž ztvárnila hlavní roli advokátky Mei.

Další články

Načítám