Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že v životě herečky Tori Spelling (50) stále není všechno stoprocentně v pořádku. V červnu to bude rok, co s manželem ohlásili rozchod, teď je ale fotografové přistihli při emocionální výměně názorů, která skončila pláčem blondýny.

Tori Spelling si poslední rok určitě nebude pamatovat jako jeden z těch lepších ve svém životě. V červnu se po mnoha letech společného soužití a pěti dětech rozešla se svým manželem Deanem McDermottem, poté žila údajně kvůli plísni s potomky v levném motelu, přes léto s nimi bydlela v obytném voze a lidé přemýšleli o tom, že to dříve bohatá dědička producenta asi finančně nemá jednoduché. Její manžel se navíc už čtyři měsíce po rozchodu začal ukazovat s novou přítelkyní.

V posledních měsících se ale zdálo, že už je u Tori všechno alespoň relativně v pořádku. S dětmi se nastěhovala do honosné vily, byla viděna venku s přítelkyní manžela a obě se smály, objevil se vedle ní nový muž a manžel o ní jen před týdnem prohlásil, že je to skvělá žena a chce, aby všichni byli šťastní.

Jenže teď paparazzi vyfotografovali někdejší pár u skladu v Los Angeles a o idylku se úplně nejednalo. Tori a Dean spolu dlouze rozmlouvali a chvílemi to vypadalo, že jsou oba velmi nešťastní. V jednu chvíli se dokonce zdálo, že herečka po svém odloučeném manželovi hodila pytel plný věcí, ale nejspíš ho schválně minula. Poté, co se rodiče pěti ratolestí rozešli, propukla Tori, která se nejvíc proslavila rolí Donny z Beverly Hills, v autě v pláč. Je tak otázkou, jaké palčivé téma manželé společně řešili a jak je na tom doopravdy v současné době jejich vztah.

Reklama

Další články

Načítám