Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tori Spelling (50) svým fanouškům chtěla předvést, v jaké je formě, místo toho se na ni ale sesypala vlna negativních komentářů. Pro své twerkování si totiž vybrala špatné místo, tělocvičnu, kde zrovna hrály basket děti.

Donna z Beverly Hills nedávno procházela velmi složitým obdobím. Po mnoha letech společného soužití se rozvedla s manželem, se kterým má pět dětí. Žila v motelu, v obytném voze a média řešila, jestli jde v jejím případě opravdu o případ nouze, nebo na sebe chce jen přilákat pozornost. A přílišná snaha o pozornost se řeší i teď. Tori na sociální síti zveřejnila video, na kterém byla natočena v tělocvičně, kterak předvádí tanec, který by se dal nazvat twerkováním – šlo o výrazné pohyby zadnicí.

Herečka za své „vystoupení“ sklidila pár pochvalných komentářů, našlo se ale i mnoho lidí, kteří Tori přímo na jejím účtu na Instagramu její pohyby pořádně osolili. Podle nich takové tance během dětského sportování rozhodně nejsou vhodné. „Proč tohle dělat na zápase malých dětí? Nesmysl!“ rozohňuje se například jedna sledující. „Prostě nemůžu najít kontext, proč by se toto mělo dít na zápase malých dětí,“ přidává se další. „Tohle je tak strašné. Vyznávám sebelásku a sebedůvěru, ale tohle je tak trochu dětinské,“ hodnotí jiný.

Další píší, že jde Tori jen o to, aby získala co nejvíce pozornosti, a klidně ji tak „ukradne“ svým dětem. A jiní lidé Tori dokonce přirovnávají k Britney Spears, která svými tanečky pravidelně plní svůj účet na sociální síti.

Tori Spelling ale určitě důvody k tanci má. Poté, co s dětmi vedla kočovný život, se celá rodina konečně usadila. A to ve dvoupatrovém domě s pěti ložnicemi a třemi koupelnami, přičemž takové domy se dle zahraničních magazínů v San Fernando Valley pronajímají za v přepočtu zhruba 350 tisíc korun měsíčně. A v listopadu se také ukázala po boku nového muže. Není tak důvod k tomu, aby si svůj život neužívala podle sebe, a komenty od lidí ji asi příliš nerozhodí.

Reklama

Další články

Načítám