Hlavní obsah
Článek

Modelka a herečka Heidi Klum (51) loni sice oslavila padesátku, na svůj věk se ale rozhodně necítí, což je znát i na tom, jaké si vybírá outfity. Heidi je stále vitální dámou, která se chce líbit. A také umí pěkně provokovat! Na charitativní večírek, který se konal v rámci filmového festivalu v Cannes, vynesla svůdné šaty se značně vyzývavým výstřihem.

Z určitých úhlů pohledu to vypadalo, jako by jí neposedná ňadra měla každou chvilku vypadnout ven. Soudě podle toho, jak se modelka ve výslužbě tvářila, byla se svým výběrem žhavého modelu nadmíru spokojena. Od haterů to ale schytává pomalu jako její česká vrstevnice Simona Krainová (51).

Odhalování je totiž u Heidi Klum na denním pořádku, křivky má stále parádní a ráda se vystavuje spoře oděná nejen ve společnosti, ale i na sociální síti. Hateři si na ní samozřejmě smlsli.

„Chovej se na svůj věk,“ stálo v diskusích na sociálních sítích. „Heidi vypadá staře a nevkusně,“ zaznělo také. „Čím víc Heidi ukazuje ze svého těla, tím víc se asi cítí lépe, ale nefunguje to a vypadá to zoufale,“ přisadil si další. Heidi si ale stejně jako naše Simona Krainová z nevybíravých komentářů zjevně nic nedělá. Nikdy se totiž ještě nestalo, že by snad ve výběru svých modelů ubrala. Naopak, ráda je středem pozornosti a zahalenou šedou myšku byste v ní viděli marně.

Další články

Načítám