Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Friedlová, která doslova utekla hrobníkovi z lopaty, poskytla Super.cz exkluzivní rozhovor. Bývalá partnerka moderátora Martina Pouvy měla dle lékařů po masivním krvácení do mozku dvacetiprocentní šanci na přežití a nějakou dobu byla v umělém spánku. Modelka ale zabojovala a nyní se vrací do života.

„Je mi mnohem lépe než před pár týdny. To bylo peklo, děs. Po zdravotní stránce už se cítím dobře, nemusím dýchat pomocí kyslíkové masky. A také můžu chodit! To bylo snad nejhorší, že jsem skoro tři týdny nemohla chodit,“ řekla exkluzivně Super.cz Petra.

Friedlová stále trpí částečnou ztrátou paměti, po probuzení vůbec netušila, co se stalo. „Nevěděla jsem, kdo jsem, co se stalo, spoustu věcí jsem si nepamatovala. Bylo to velmi náročné období,“ přiznává s tím, že kromě chození se nyní nejvíc musí zaměřit na psychickou stránku.

„Nejvíc se mi to podepsalo na psychice. Zázrak je, že nemám poškozený mozek. Ztráta paměti je dočasná, stejně jako to, že jsem nemohla chodit. Jsem vděčná pánu bohu a lékařům, že jsem naživu,“ dodala Friedlová.

Modelka před lety chodila s moderátorem Martinem Pouvou. Rozešli se před čtyřmi lety. „Řekli jsme si, že je to tak lepší a každý si můžeme žít svůj život,“ řekl tehdy Super.cz Pouva. I po rozchodu mu ale přátelsky pomáhala, když ho postihly zdravotní problémy a nezůstala mezi nimi žádná zášť.

Reklama

Další články

Načítám