Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naším hostem v pořadu Superchat byla herečka Eva Podzimková (34). Charismatická brunetka během natáčení prozradila, že je opět v požehnaném stavu. S manželem Matějem Podzimkem se tak těší na dalšího potomka.

Manželé už mají skoro tříletou dcerku Lotu. Herečka se v Superchatu o malé holčičce otevřeně rozpovídala. „Je bezvadná, vstřícná, milá. Občas směřuje k nějaké exhibici. Takže to tam vidím, že je po mně. Teď jsme měli rodinné setkání a moje teta našla moji fotografii, na které jsem byla ve věku, jako je Lota teď, a ona se nechtěla nechat přesvědčit, že to není ona. Takže jsme si velmi vizuálně podobné,“ řekla nám.

Malá holčička navíc zdědila po mamince komunikativnost a to, že je ráda mezi lidmi. Díky tomu pyšní rodiče měli v posledních měsících víc času i na práci. „Lotka už nějakou dobu chodí do úžasné dětské skupinky. Tři dny v týdnu. Ona sama už vyžadovala kolektiv. Už jsem cítila, že se se mnou trošku nudí. Ona je hodně komunikativní, extrovertní,“ svěřila se herečka, kterou uvidíme od 28. ledna na obrazovkách televize Prima v seriálu Sedm schodů k moci, který je inspirován českými politickými poměry po roce 2000.

Jméno Lota pro dcerku tehdy manželé vybrali tak, že to zkrátka bylo jediné jméno, na kterém se shodli. Jaké jméno vyberou pro dalšího potomka, zatím neví, protože ještě nevědí, zdali budou mít druhou holčičku, nebo se dočkají synka.

Reklama

Další články

Načítám