Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Podzimková (34) prožívá nádherné období. Pyšná maminka tříleté dcerky Loty čeká dalšího potomka. Daří se jí i pracovně. Na televizní obrazovky totiž 28. ledna vstupuje seriál Sedm schodů k moci. Diváci se mohou těšit i na pikantní nahé scény, má to ale háček. Nahotu za ni obstarala dublérka.

Herečka je ráda, že sama se před kamerou nemusela ukázat v Evině rouchu. „Myslím, že žádný herec se na to netěší. Není to moje oblíbená disciplína, byl to kompromis, který vedl k dobrému výsledku. Nemuseli jsme se stydět, ale mohli jsme hrát a pak už jsme mohli odpočívat, když mohl hrát někdo jiný,“ svěřila se herečka v našem pořadu Superchat.

Superchat s Evou Podzimkovou. Herečka promluvila o soukromí tak, jako nikdy.

Nahotě se snažila vždy v herectví vyhýbat. „To je vždy otázka role od role, co ta nahota s sebou nese. Jestli je nedílnou součástí nebo jestli je lákavou chuťovkou pro diváka. Nerada bych se pasovala do nějakého mluvčího ohledně nahoty před kamerou. Jak jsem už starší, tak se to po mě už nechce a jsem za to ráda. Herečky, kterým je kolem dvaceti let, tak jsou s tím konfrontovány často. Je to čistě na jejich nastavení, do čeho půjdou,“ smála se budoucí dvojnásobná maminka.

Celý Superchat s půvabnou Evou Podzimkovou si poslechněte tady ve videu nebo na všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám