Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu si sice zranila nohu, ale přesto v úterý odzpívala a odehrála v Hudebním divadle v Karlíně další premiéru. Eva Burešová (30) aktuálně exceluje s dalšími pěti kolegyněmi v představení Sopranistky. To není jen o hudbě, ale hlavně o příběhu party teenagerek. Převtělila se v šestnáctiletou dívku.

„Je to zvláštní, když do šatny přijdeme jako třicítky a snažíme se měnit na šestnáctileté holky. Doufám, že se nám to povedlo. Hrály jsme to před pěti lety, tak jsme ještě o něco starší, přibyly nám děti,“ řekla Super.cz Burešová.

„A odehrála bych to i o berlích,“ ujistila nás Eva. Ale stačilo jenom vyměnit boty. „Normálně vystupuji ve vysokých blyštivých šteklích, ale to bych nezvládla. Takže mám svoje vlastní, jen jsme je ozdobili barevnými tkaničkami. A jinak kostým dobrý, na to, že je to ten starý, tak se do sukně vlezu,“ pochvalovala si Eva.

Představení se na Malou scénu karlínského divadla přestěhovalo z Činoherního studia. Tam prý některé citlivější povahy odcházely v polovině, protože mluva na jevišti je hodně vulgární. „Mě to hrozně baví, užívám si to. Myslím, že když jsou sprostá slova dobře a ve vhodnou chvíli řečená, tak je to dobré. Nevěřím lidem, kteří nemluví sprostě. S nimi je něco divného. Já sprostě mluvím a mám to ráda. Ale samozřejmě ne před dětmi. Ty nemohly ani na zkoušky a hra je přístupná až od dvanácti,“ upřesnila.

Prozradila nám také, že si na premiéru napsala taháky na ruku. „Říkala jsem si, že si toho mezi těmi mými tetováními nikdo nevšimne. Ale stejně jsem to tady na sebe práskla,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám