Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) přiznala velké znechucení. Maminka dvou synů působí už nějaký ten rok i na sociálních sítích, kde se šíří i obrovská vlna negace a toxicity.

Jednoho takového příkladu si všimla i Eva Burešová, která se tuhle skutečnost rozhodla sdílet i se svými příznivci. Herečka je zejména v šoku, že se tahle věc neřeší a internetem koluje jakoby nic dál.

„Narazila jsem na několik videí, kde jsou Židé, a u každého videa, kde je nějaký Žid nebo je to židovské téma, tak jsou komentáře ze zahraničí i Čech. Lidé píšou věci jako: Je škoda, že Adolf Hitler nežije, že jako jediný věděl, co s nimi měl dělat. A jsem hodně v šoku z toho, co tam čtu a že si to lidé takhle vzájemně lajkují. To jsem nevěděla, že tahle volnost slova je až tak volná. Čumím, evidentně jsme se nepoučili, historie se opakuje a mně se zvedá kufr, přátelé,“ uvedla na sociálních sítích i s myšlenkou, zda by tyhle volné diskuze neměly mít nějaké hranice.

„Co si o tom myslíte vy? Na mě je to už asi až moc silná káva. Já své diskuze hlídám a chci, aby se v nich každý cítil bezpečně. Děkuji za pochopení,“ dodala Eva Burešová, za kterou stojí spousty fanoušků.

„Taky mě to šokuje! Jsem pro, aby se to řešilo a trestalo! Já tedy tyhle komenty nahlašuji,“ vzkázala sledující. „To je hrozný, strašně mě mrzí, jak to v dnešní době je. Lidé se jen pomlouvají a nadávají si. Je mi z toho špatně,“ uvedla další. „Ano, v téhle době jsou lidé strašně zlí a hnusní, jak na sebe, tak na ostatní. Mrzí mě to,“ podotkla fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám