Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalová hvězda za Manchester City Kyle Walker se všemožně snaží zachránit své rozpadající se manželství s Annie Kilner. Třiatřicetiletý obránce zmiňovaného klubu, působící i v anglické reprezentaci, plní stránky britských společenských médií svými milostnými eskapádami dlouhodobě. A zatímco nedávno se provalilo, že je biologickým otcem i pětiměsíční dcery modelky, influencerky a tváře známé z reality show Lauryn Goodman (30), svým přátelům vehementně tvrdí, že to pro něj nic neznamenalo.

Walker má přitom s Goodman ještě tříletého syna Kaira, jehož s ní počal během vztahové pauzy se svou ženou v roce 2020. Fotbalista je ovšem zkušeným otcem, jelikož s manželkou má ještě další tři děti a čtvrté je na cestě. Ani to nezabránilo Annie, aby se od svého nevěrníka odloučila a podle dostupných informací jej vyhodila z jejich rodinného domu, kde zůstala jen s dětmi.

Románek s bývalou modelkou Playboye Goodman rovněž podle fotbalistových přátel nebylo nic vážného. „Kyle a jeho eskapády jsou vážně špatně, ale s Lauryn to nebyl žádný vztah. Byla to skutečně jen velmi rychlá a letmá záležitost, když byl zrovna v oblasti, kde ona. Ano, párkrát se to stalo, ale nebyly tam žádné city a rozhodně žádná romantika,“ řekl zdroj pro The Mirror s tím, že ovšem fotbalista modelce rád říkal nejrůznější sladké věci a choval se k ní jako k princezně.

A zatímco Kyle a Lauryn u veřejnosti rozhodně kladné body nenahnali, o Annie je velký zájem i z řad televizních projektů. Zřejmě nejlukrativnější je nabídka do pořadu Strictly Come Dancing, což je britská obdoba taneční soutěže Když hvězdy tančí. Kilner prý dostala pohádkovou nabídku, o níž přemýšlí, ale pochopitelně bere v potaz skutečnost, že se jí brzy ke třem malým dětem narodí ještě miminko.

Reklama

Další články

Načítám