Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle informací britského Daily Mailu je třiatřicetiletý obránce za klub Manchester City a anglickou reprezentaci Kyle Walker skutečně otcem pětiměsíční dcerky modelky, influencerky a televizní hvězdy Lauryn Goodman (32). Spekulace, které se vyrojily ihned po narození holčičky, se tak potvrdily a reakce fotbalistovy manželky Annie Kilner (30) na sebe nenechala dlouho čekat.

Milostný trojúhelník mezi fotbalistou, jeho ženou a Lauryn Goodman se v zemi řešil v průběhu let již mnohokrát. Hlavním aktérem v něm je Walker, který si Annie vzal v roce 2021 po jedenáctiletém vztahu, během nějž přivedli na svět tři děti.

Jak se nyní podařilo zmiňovanému deníku zjistit, fotbalista je otcem také druhého dítěte vnadné brunety, která v minulosti randila například i s dalším fotbalistou Jordanem Clarkem. V roce 2019 s Lauryn Walker počal i jejího syna Kaira, a to v době, kdy měli fotbalista a jeho manželka pauzu. Kyle a Lauryn si tehdy spolu začali krátký románek, který, jak je vidno, tak úplně neskončil.

Když přitom Lauryn v srpnu porodila dceru a vyrojily se první dohady o tom, zda je i tentokrát biologickým otcem Kyle, tvrdila modelka, že holčičku počala „s jiným fotbalistou“, žádné konkrétní jméno ovšem neuváděla. Nicméně zdroje blízké páru tvrdí, že Annie už nějakou dobu ví, že dítě je Kyleovo.

Přestože by nyní fotbalista již neměl být s Lauryn v kontaktu, Annie již oznámila, že se s manželem rozcházejí. Podle jejích přátel se aféra prý velmi podepsala i na její psychice a zdraví. Manžela už prý měla také vyhodit z jejich rodinného sídla v přepočtu za bezmála 70 milionů korun.

„Po mnoha společných letech a třech úžasných dětech jsem se bohužel rozhodla se s Kylem odloučit. Nechci se k této situaci dále vyjadřovat. Prozatím žádám, aby bylo v tomto složitém období respektováno soukromí mé a mých tří malých dětí,“ oznámila Kilner na Instagramu.

Související témata:

Další články

Načítám