Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikola Lauberová je aktuálně jednou z nejvýraznějších zápasnic organizace Clash of the Stars, kde se už koncem ledna utká. Uhrančivá černovláska se v běžném životě živí jako příležitostná herečka filmů pro dospělé a má za sebou velké zkušenosti i jako luxusní společnice. A právě v tomto oboru je diskrétnost na prvním místě.

„To už je na našem uvážení, jestli si to chceme jakoby podělovat, nebo působit diskrétně, abychom si udržely nějakou úroveň a klientelu. Protože kdybych vyhlásila nějakého klienta, tak by se samozřejmě ostatní báli. Navíc když i já sama jsem měla nějaká zvučnější jména, a bylo jich několik,“ svěřila se Nikola v pořadu Superchat s tím, že mezi jejími klienty bylo i několik známých osobností.

„Jeden známý sportovec, který každého hned asi napadne. Už měl pár kauziček, hokejista. Potom jedna vdaná paní z fotomodelingu, která se zabývá i jiným oborem. To už byla taky nějaká kauzička, kdy létala videa na internetu. No a potom herci z nějakých nekonečných seriálů a tak dále,“ nastínila.

Zároveň prozradila, kolik si jako společnice v minulosti vydělala.

„Hodina byla za dva a půl tisíce, a my jsme z toho měly polovinu. To bylo hodně málo, teď mi to dochází. Tehdy jsem byla mladinká a byly to pro mě tehdy v devatenácti letech velké peníze. Dohromady to vyšlo třeba na sto tisíc měsíčně. Později mi to začalo vadit, postupem let jsem nabírala rozum a říkala si, proč bych měla souložit s celou Prahou, když to můžu dělat jinak. Chodit za vyšší sazby a mít méně klientů. Takže jsem začala navyšovat. Je to lepší než se dělit s klubem,“ dodala Nikola Lauberová, kterou znají fanoušci i pod pseudonymem Wild Nicol.

Reklama

Další články

Načítám