Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen několik dní uplynulo od oficiálního oznámení zpěvačky Ellie Goulding (37), že se rozchází s manželem, a už je spatřena v blízkosti někoho jiného. Britská hudebnice, která má blízko ke královské rodině a v roce 2015 prý dokonce randila s princem Harrym, si momentálně užívá na Kostarice.

Kdo by čekal, že si odjela pročistit hlavu po rozchodu se svým mužem Casparem Joplingem a přeje si být na čas sama, by byl na omylu. Sedmatřicetiletá plavovláska tráví dovolenou ve společnosti Armanda Perezy, který ji učí dovednostem na surfu. To ostatně dělal loni v červnu i s její ještě slavnější kolegyní Shakirou.

U kolumbijské rodačky se ovšem jednalo ryze o předání jeho letitých zkušeností v oblasti surfování, k Ellie má však očividně daleko blíž. Ve vlnách Pacifiku došlo na objímání i něžné dotyky.

O manželské krizi se u Ellie Goulding, která má s Joplingem téměř tříletého syna Arthura, ovšem spekuluje už několik měsíců. Zpěvačka už nějaký čas nenosí ani snubní prsten. Na Kostarice je Ellie letos již podruhé a právě během své první cesty v lednu se prý s pohledným surfařem sblížila.

Reklama

Další články

Načítám