Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická zpěvačka Ellie Goulding (37) nepatří mezi umělkyně, které se za každou cenu snaží poutat pozornost módními výstřelky či nahotou. I proto byl její úterní výběr ‚kostýmu‘ na koncertě v Londýně poměrně velkým překvapením. Šestatřicetiletá zpěvačka se objevila na podiu v kalhotkách, martenskách a hodně zvláštním svetru.

Přestože Ellie rozhodně nepatří mezi věrné zastánkyně určitého módního stylu a na koncertě vystupuje jak ve večerních róbách, tak v kapsáčích s tílkem či romantických šatičkách, černý model v prostorách proslulého divadla The Roundhouse byl pořádný úlet. Především náplety v oblasti rudníku, které vypadaly jako rukávy na prsa, zůstaly u mnohých nepochopeny.

O rodačce z Herefordu je známo, že má blízko ke královské rodině. Jejími velkými kamarádkami jsou princezny Beatrice a Eugenie. Ještě předtím, než se v létě 2016 seznámil princ Harry s Meghan Markle, hovořilo se o jejich románku jako o veřejném tajemství, ale mnozí už Ellie viděli jako novou princeznu. Ostatně Harry před manželstvím dával rozhodně přednost před brunetkami blondýnkám. Dnes je zpěvačka už čtvrtým rokem šťastně vdaná za obchodníka s uměním Caspera Joplinga, s nímž vychovává syna Arthura.

Reklama

Další články

Načítám