Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36)Petrem Kolečkem (40) a jejich synem Jiříčkem se vrátili z dovolené v Egyptě a prozradili dojmy. Aneta zemi navštívila po dvaceti letech. A nevyhnula se jí faraonova pomsta.

„Tenkrát jsem si přivezla žloutenku, teď to byly střevní potíže. Měli jsme je všichni. Ale bylo to fajn. Vyžití pro Jiříka bylo, než se teda někdo přizabil na skluzavce a zavřeli ji,“ prozradila Vignerová.

„Jiřík po návratu panu řidiči vysvětloval, že tam někdo umřel na tobogánu a nemohl se koupat. To byla jeho největší historka,“ dodala Aneta na párty Barbie, panenky, která slaví 65 let.

„Máme teď období, kdy i Jiříček ujíždí na panenkách. Vyhodnotil, že ženy do života patří. Nebráníme tomu,“ dodala Vignerová.

Auta prý stále vedou, nastavené to má syn správně. „Kdyby to měl jinak, my bychom to naprosto respektovali. Jsme otevření, tolerantní. Snad se teda nebude chtít předělat na holku,“ uzavřel Petr Kolečko.

Reklama

Další články

Načítám