Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po několika měsících se modelka Aneta Vignerová (36) vrátila na přehlídková mola. Zahajovala a zakončovala přehlídku nové kolekce návrhářky Tatiany Kovaříkové. Po dovolené v Egyptě, kde byla s manželem Petrem Kolečkem a synem Jiříkem, vypadala úžasně. „Je to takové zadostiučinění po těch letech, že to pořád funguje,“ míní.

Kvůli plánované dovolené ovšem nestihla sraz Miss ČR, který pořádal její zakladatel Miloš Zapletal. Mrzelo ji to o to víc, že se v roce 2008 stala poslední vítězkou této soutěže krásy před jejím zrušením. „Takže mám doma ještě dvě korunky, další jsem měla předat následující vítězce, která ale nikdy nebyla,“ krčila rameny Aneta, která je tedy vlastně stále panující královnou krásy.

„Na setkání mě zvali a hrozně mě mrzelo, že jsem ten termín nemohla. Vzpomínám na ty časy ráda, bylo to krásné a s odstupem času za to moc děkuji, i když to tehdy tak nemuselo vypadat. Byla jsem taková, že jsem těmi soutěžemi lehce opovrhovala. Ale když to člověk vyhraje, úplně jinak si toho váží a jinak to pochopí,“ svěřila.

Po svém vítězství se setkala s mnoha hejty, dnes už nad tím mává rukou. „Zrovna mě hejtili hrozně, ale asi to k tomu patří a bylo to tak u všech Miss. Krása se dost těžko hodnotí a celý národ nebude nikdy spokojený. Lidi mají tendenci krásu spíš hanět a dost zvláštně se na ni pohlíží,“ domnívá se Aneta, která soutěže krásy sleduje a naším prostřednictvím gratulovala i nové Miss World Krystyně Pyszkové (25) a pořadatelce Miss Czech Republic Taťáně Makarenko (34).

Kdyby se dal vrátit čas, šla by do soutěže znovu, anebo by si řekla, že to například za hejty nestojí? „Určitě to stálo za to. Každý by lhal, kdyby řekl, že ne. Mám úplně husí kůži, když to říkám. Když jste na ten rok tou nejkrásnější za Českou republiku, je to wow. Určitě bych to s odstupem času dělala jinak, ale roztomilé je, že už je to dávno, člověk se nějak vyvíjí. Byla to součást mého života a bylo to moc hezké,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám