Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před Vánoci se ještě stihla sejít s kolegy z televize Nova, kde roky natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě. Herečka Zlata Adamovská (65) s manželem Petrem Štěpánkem se ale před svátky pravidelně scházejí i s přáteli, kteří z branže nejsou.

Raději, než aby zvala přátele na návštěvu domů, vyrazí do restaurace. „Nerada vařím a chystám večírky. Když už, tak na to musím mít hodně času, který teď nebyl. Ani na ty vánoční přípravy. Přiznám se, že bramborový salát si nechám udělat a nikdy nepeču cukroví. Opravdu jsem v životě neupekla ani jeden kousek,“ prozradila.

O vánoční atmosféru se ale postará. „Naladím se, na všechny budu milá, bude stromeček, svícínky, do oken dávám vánoční hvězdy. Ale jinak to moc neprožívám. Vánoce byly vždycky především pro děti, teď už tedy pro vnoučata,“ míní.

Na Štědrý večer bude Zlata u dcery. „Až do loňského roku byly všechny Vánoce u mě, ale vnoučci povyrostli, tak chceme, aby měli vzpomínky na svůj domov, že tam lítal Ježíšek,“ vysvětlila a v našem videu prozradila i to, jak se má nejen ona, ale také lékařka Běla, kterou ztvárňuje v Ordinaci.

Reklama

Další články

Načítám