Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už přes rok je herečka a modelka Bára Mottlová (37) šťastně zadaná. Po boku finalisty Muže roku Davida Plevy jen září. Vztah jí natolik klape, že se rozhodla opustit Prahu a přestěhovala se do Teplic, společně mluví o rodině a nyní už přišlo na řadu i téma svatby.

Tu si pár nyní vyzkoušel tak trochu nanečisto. A to během společného focení. „Nafotili jsme s mým Davídkem pictorial svatebních fotek,“ svěřila se Super.cz Bára, která si svého partnera nemůže vynachválit. Nejen že mají společné koníčky, ale její partner jako finalista Muže roku nemá problém Báře kývnout na společné pózování před objektivem.

Přestože ještě není svatba u páru na pořadu dne, do budoucna ji plánují. „Fotografka Zdeňka Sojková nás oslovila, jestli bychom nechtěli nafotit takové netradiční svatební fotky. A protože i naše svatba někdy v budoucnu bude určíte taky asi dost jiná, šli jsme do toho,“ prozradila nám modelka, která během dne oblékla hned několik modelů.

Jako nevěstě by to Báře rozhodně slušelo. „Chodíme teď spolu asi rok a půl a řešíme aktuálně nové společné bydlení a mluvíme o plánech na rodinu,“ řekla nám Bára Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám