Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Štiková (27) se před časem rozhodla skoncovat s nadváhou a podařilo se jí shodit neuvěřitelných šedesát kilogramů. Své vylepšené tělo teď ráda ukazuje na sociálních sítích, fanouškům vždy nabídne pohled na jednu část svého těla. Tentokrát na své přednosti.

Ještě v dobách, kdy Charlotte, Ornella a jejich matka měly dobrý vztah, bývala blondýnka o desítky kil těžší. Pak se ale viděla v televizi v reality show Štiky, přidaly se zdravotní problémy a také nízké sebevědomí, kdy už ani nechtěla chodit mezi lidi, a dokonce si obarvila vlasy na tmavou barvu, aby byla nevýrazná. V té době si ale řekla dost, rozešla se s tehdejším přítelem, kvůli kterému nebyla v psychické pohodě, a začala svou hubnoucí cestu.

A podařilo se jí shodit opravdu hodně, podle jejích vlastních slov dokonce celých 60 kilogramů. Recept? Charlotte prý změnila jídelníček, přestala jíst cukr a nepije alkohol. Od té doby, co se dostala na svou vysněnou váhu, na sociální síti čas od času postuje fotografie svého těla. Jednou je to třeba útlý pas a ploché bříško, teď Charlotte vystavila svá ňadra.

A přesto, že během svého hubnutí prohlašovala, že si bude muset nechat prsa upravit a chtěla by silikonové pětky, zatím to vypadá, že je blondýnka spokojena s tím, co jí nadělila příroda. Zdá se, že ňadra totiž velký úbytek váhy ušetřil. Samozřejmě ale ještě není všem dnům konec a na příštím snímku už třeba Charlotte ukáže vylepšený hrudník.

Reklama

Další články

Načítám