Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Štiková (27) v průběhu posledních let prošla radikální proměnou. Mladší sestře Ornelly Koktové se totiž podařilo zhubnout obdivuhodných šedesát kilogramů a výslednou váhu si stále drží.

„Je to poprvé v životě, co se mi to podařilo. Trápila jsem se s tím už od malička a jsem velmi ráda, že se mi to podařilo a že si tu váhu držím. Víc už hubnout nechci, takhle jsem spokojená,“ svěřila se nedávno Super.cz s tím, že kvůli dřívější nadbytečné váze nechtěla chodit ani mezi lidi.

„Už jsem nechtěla ztrácet své mládí v tak šíleném těle. Člověk se pořád schovává a už jsem ani nechtěla chodit do společnosti. Vyčerpával mě každý pohyb,“ prozradila.

To, že ani časem nedošlo k žádnému jo-jo efektu je znát i na jejích posledních příspěvcích, které sdílí na sociální sítě. Na jedné z fotografií vynikají její štíhlé nožky v červených kozačkách a na další se dokonce zvěčnila zcela nahá v soláriu. Během opalování ukázala neuvěřitelně štíhlý pas a také bříško. Podívejte se v galerii.

Reklama

Další články

Načítám