Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se na sociálních sítích svěřila, že se opět potýká se zákazem dávat svou dceru Rozárku na Instagram. A to z důvodu, že si to nepřeje její otec Jaromír Soukup (55).

„Dneska mi přišla taková krásná věc, že nesmím dávat Rózu na Instagram, že by ji asi někdo viděl, i když byla už na několika titulech časopisů svého tatínka, takže teď ji u mě na Instagramu vídat nebudete. Mně to je hrozně líto, ale uděláme asi nějaké setkání,“ oznámila Agáta svým holčičkám na sociálních sítích.

Agátě to po několika hodinách od tohoto oznámení nedalo a o péči o dceru promluvila daleko detailněji a s jistým rozčílením.

„Jsem ráda, že Rózu na Instagram dávat nemohu. Dneska jsem se dozvěděla, že Róza byla celý odpoledne na televizi Barrandov, v minus 10, tím pádem byla přemisťovaná venku, do toho jsou všichni nemocní, a tohle osmiměsíční miminko, místo aby bylo doma s mámou, tak bylo na televizi Barrandov, protože to je totiž prostředí pro děti. Jinak já jsem ráda, že my se tomu s Rózou smějeme. Zhrzenost mužů je příšerná,“ podotkla máma tří dětí.

Sdílení příspěvků s dcerou Miou si nepřeje ani herec Jakub Prachař (40). „Bude se to řešit soudně. Nevěděla jsem, že se to dělá, ale přišlo mi předvolání,“ potvrdila Agáta nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám