Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle jste je na obrazovkách možná ještě neviděli. V nové divadelní hře pražského Činoherního klubu rozhodně nebude o vášnivé scény plné polibků nouze. V představení Nejbližší se objeví například Anežka Rusevová, kterou televizní diváci dobře znají jako Vendulu ze seriálu Ulice.

Marta Dancingerová (32), která je známá nejen díky Kukačkám, ale na Nově září i v historickém seriálu Zlatá labuť a diváci nepřijdou ani o Václava Šandu, který je vedle seriálových rolí známý z pohádky Čertova nevěsta. Na jevišti se předvede nejen polonahý. „Je to naštěstí jedna scéna a jsem tam v plavkách, i když po Vánocích to není žádná sláva,“ svěřil se Supru.cz herec, který na jevišti rozjede také vášnivou líbací scénu trvající takřka minutu s kolegou Jakubem Burýškem.

„Hraji trojroli, manžela s Martou Dancingerovou, což je arogantní grázl, také manžela se Sandrou Černodrinskou, ten je pečlivý a nesebevědomý učitel a třetí kluk nemluvící introvert, který tam bude mít dlouhou líbací scénu,“ prozradil herec. Nová černá komedie vypráví mimo jiné příběh o tom, jak je těžké potkat toho pravého partnera pro život, když žijete ve velkoměstě, jste single, gay a vaše nejlepší kamarádky vás začnou zvát na rozlučky se svobodou. Divoké scény si Václav Šanda nevystřihne na jevišti sám. „Vlastně se tam tak nějak líbáme všichni, při zkoušení se to vynechávalo, už i proto, že bylo před Vánocemi a nikdo nechtěl být nemocný,“ dodal se smíchem herec.

Scény plné polibků si vystřihne nejen Václav Šanda s mužem, ale také s kolegyní Martou Dancingerovou. Polibkům se v nové hře nevyhne ani Anežka Rusevová, která se jako Vanessa bude líbat s kolegou, hercem Viktorem Zavadilem. A ani on se před diváky nevyhne polibkům s kolegou. „Ve hře spatřuji krásné poselství toho, že se svět nehroutí, protože je vám třicet a jste stále single. Pro každého člověka je jen život naplánovaný trochu jinak,“ řekla o novém představení režisérka Tereza Říhová.

Reklama

Další články

Načítám