Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 nedávno představil novou posilu. Tou je herečka Veronika Lapková (31), která ztvárňuje lékařku Valerii Vlčkovou, specialistku prenatální chirurgie. Zajímavostí je, že Lapková vedle DAMU vystudovala také medicínu.

Lapková se v Ordinaci sotva stačila zabydlet a už na ni čekala zajímavá dějová linka. Sblížila se totiž s chirurgem Davidem Suchým, kterého hraje výrazně starší Jan Čenský (62). V nejnovějším díle dokonce došlo na polibek.

„David Suchý se nezdá. Diváci si asi mysleli, že jsou jeho hříchy minulosti zažehnány. Mýlili se,” hlásil nedávno Čenský. Polibek totiž neiniciovala svobodná a nezadaná Valerie, nýbrž ženatý David.

„Já už jsem polibků před kamerou absolvovala docela dost, a i když to není moje oblíbená disciplína, zvládli jsme to tentokrát na place se vší úctou a grácií. Režisér Jiří Andrle měl všechno skvěle připravené a přesně věděl, co chce. Díky tomu jsem se cítila přirozeně a prostě jsem točila další seriálovou scénu, ne něco speciálního,” prozradila herečka Veronika Lapková, kterou diváci znají také ze seriálu O mě se neboj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám