Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) po roce vydala novou píseň. Známá moderátorka spojila síly se skladatelkou a zpěvačkou Kvín Žoán a nazpívaly chytlavý song s názvem „40“.

„Nedávno kamarádka slavila 40. narozeniny. A my jsme pro ni s mojí milou Kvín Žoán nachystaly takové malé překvapení a speciální dárek. No a aby nám teď neležel jen tak v „šuplíku“, tak jsme si říkaly, že třeba pobaví i vás a další oslavenkyně!“ nechala se slyšet Lucie, která se v klipu naložila do vířivky a ukázala tak svou sexy postavičku v plavkách.

V motivační a pozitivní písni se zpívá o tom, jak je báječné užívat si života naplno. O zvuk se postaral ve světě známý americký producent Gregory Darling.

„Chtěly jsme, aby v klipu byla cítit hlavně radost ze života, z toho, že už jsme zralé ženy, máme svůj rozum, ale zároveň chceme žít život naplno. A abychom všechny ženy namotivovaly k radosti ze života v každém věku. Spolupráce s Lucií byla úžasná, je ohromně pracovitá a měla spousty skvělých nápadů a zpívá jí to skvěle,“ prozradila Kvín Žoán.

Píseň se nese v duchu retro synth popu a obě zpěvačky v klipu vystřídají několik outfitů i prostředí včetně hotelové vířivky. Vše je podáno s nadhledem, humorem, lehkostí a grácií jako poselství ženám, které překračují nebo překročily magickou čtyřicítku.

Reklama

Další články

Načítám