Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle sexy už jsme Lucii Borhyovou (46) dlouho neviděli. Moderátorka se nemusela stydět ani mezi mladšími kráskami, modelkami Terezou Fajksovou (34)Andreou Kalousovou (27), když všechny oblékly stejnou uniformu přitažlivých automechaniček, které se starají i o mytí aut, což určitě znáte z filmů.

Červené lacláče a bílá tílka dámy vyfasovaly na natáčení upoutávky na taneční festival v Brně, sekundovali jim pánové Aleš Háma (50)Ondřej Sokol (52). Ti, jak můžete v klipu vidět, na konci zase skončili jen ve spodním prádle. Aleš ve slipech, Ondřej v trenkách.

Jsme holky automechaničky a Ondra Sokol s Alešem Hámou přijeli do pneuservisu, kde zrovna nás rozhodně nečekali,“ prozrazuje rozjezd trošku hříšné scénky Lucie Borhyová. „Nevím, jestli moje žena bude úplně nadšená, až to uvidí,“ říká Ondřej Sokol. To Aleš Háma se prý při natáčení bavil. „Bylo to hezké, ale to se nikomu nikdy nestane,“ tvářil se smutně herec.

Se všemi protagonisty klipu se mohou setkat i návštěvníci tanečního festivalu Life!, který proběhne poslední listopadový víkend v Brně.

Reklama

Další články

Načítám