Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Bella Hadid (27) je už údajně pár měsíců single. K rozchodu s jejím o devět let starším partnerem Marcem Kalmanem, s nímž tvořila pár dva roky, mělo dojít na jaře v přátelském duchu, a zároveň bez jakéhokoli veřejného oznamování. Modelka si navíc kvůli zdravotním komplikacím vzala dlouhou ozdravnou dovolenou.

Bella, již před časem odborníci vyhodnotili jako majitelku nejsymetričtější tváře, která se zároveň nejvíce přibližuje antickému ideálu krásy, se údajně léčí z prodělané lymské boreliózy. Kvůli nemoci nejčastěji přenášené klíšťaty si dokonce vzala čtyřměsíční volno.

„S Marcem byli velice zamilovaní, ale nakonec se rozhodli vztah ukončit,“ prozradil zdroj pro ET, důvody ovšem neobjasnil. „Bella je moc milá osoba, ale bojuje s tlakem kvůli své slávě. Od jejich rozchodu se snaží o sebe více dbát. Před devíti měsíci se rozhodla, že přestane pít. A také přestala. Už devět měsíců je čistá. Nikdy ale neměla problémy s alkoholem nebo s drogami. Není na léčení z těchto důvodů,“ dodal zdroj.

Uměleckého ředitele Marca Kalmana, který byl prý pro Bellu velkou emocionální podporou a ona se s ním cítila velice příjemně a bezpečně, navíc měla v oblibě i modelčina rodina včetně její maminky Yolandy a sestry Gigi Hadid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám