Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých 35 let zemřel Evan Ellingson. Herec byl známý převážně z psychologického filmu z roku 2009 Je to i můj život, kde si zahrál po boku Cameron Diaz a Abigail Breslin. Podle TMZ byl nalezen mrtvý v ložnici svého bytu na jihu Kalifornie. Bližší okolnosti smutné události zatím nejsou známy.

Ellingson se objevil rovněž v seriálu Kriminálka Miami, hrál také synovce Kiefera Sutherlanda v seriálu 24 hodin.

Úmrtí Ellingsona potvrdil rovněž jeho otec, který uvedl, že jeho syn bojoval s drogami, ale v posledních letech se mu dařilo lépe a snažil se být střízlivý. Bydlel v zařízení ve městě Fontana v San Bernardino pro pacienty, kteří bojovali se závislostmi, ale již by měli být čistí. Právě tam byl nalezen již bez známek života. Podle koronera by neměl v tragické události sehrát roli nikdo další, ale příčina úmrtí bude ještě předmětem vyšetřování.

Podle IMDB zemřel na předávkování drogami v roce 2008 jeho starší bratr Austin. Téhož roku se Evanovi narodila dcera Brooklyn.

Naposledy se na obrazovkách Ellingson objevil v roce 2010 jako Kyle Harmon ve zmiňované Kriminálce Miami, kde hrál celkem v osmnácti epizodách. Jeho úplně první role byla v thrilleru Living In Fear v roce 2001, téhož roku účinkoval ještě v seriálech General Hospital a Titus či ve filmu The Gristle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám