Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani před semifinálovým večerem StarDance nebyla v zákulisí nuda. Soutěžící si přípravy na devátý večer užili doslova s úsměvem od ucha k uchu. Atmosféra byla před posledním vyřazováním v soutěži uvolněná a podporu dostaly soutěžní páry i od hvězdné návštěvy.

V zákulisí se totiž během příprav na semifinálový večer objevila Veronika Khek Kubařová. Herečka si prošla soutěží po boku Dominika Vodičky a svou přítomností všechny potěšila. Z její návštěvy byl nadšený nejen tanečník, ale například i porotkyně Tatiana Drexler (61). Ta se po nemoci opět vrátila do StarDance a z její přítomnosti měli radost nejen televizní diváci, ale i kolegové Richard Genzer (57)Zdeněk Chlopčík (67).

Neuvěřitelnou energií v šatnách opět sršela Eva Adamczyková (30), která se pustila nejen do foukání vlasů svého kolegy Vavřince Hradilka (37), ale se svým tanečníkem se na divokou sambu připravovala do posledních chvil. Do rukou profesionálů se tentokrát vložila i Ivana Chýlková (60), která během večera usedla v publiku a nechala se na večer náležitě připravit. Jak to v zákulisí před semifinálovým večerem vypadalo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám