Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí večer StarDance se nesl ve znamení česko-slovenských hitů. Přesto, že všechny páry odtančily svá čísla na výbornou, jeden z nich nakonec vypadnout musel. Opustit nejen taneční parket, ale i celou soutěž nakonec museli Ivana Chýlková a Jan Tománek, kteří zatančili na píseň Jezdím bez nehod.

Od poroty se dočkali celkem 15 bodů, jejich tanec trio ve složení Richard Genzer, Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík hodnotilo takto. „Quickstepu bylo málo v tomto veselém vystoupení, začátek začínal těžko,“ řekla Tatiana. „Začátek byl quickstep, ale ve chvíli, kdy jste se chytili, tak už to bylo nahoru dolů, chyběla energie,“ hodnotil Zdeněk. „Mně to přišlo jako elektromobil, začátek rychlej, ale na konci devadesát, abych dojel,“ dodal Richard Genzer.

Minuty před vyřazením páru byly velmi napínavé, jako první se do „bezpečí“ dostali Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Ivana Chýlková a Jan Tománek nakonec zůstali na parketu společně s Terezou Maškovou a Danielem Kecskemétim.

„Mě mrzí, že jsme nepostoupili do dalšího kola, těšila jsem se na paso dobe, jsem šťastná, že jsem si tady mohla zatančit, tanečně jsem nezažila lepší období. A ty věkové rozdíly, jsou tady lidé o hodně mladší, jsem ráda, že jsem aspoň to první kolo přežila,“ řekla Ivana Chýlková, která svému partnerovi předala i vlastní cenu za tanec.

„Měl jsem možnost poznat spoustu nových zajímavých lidí, byla to pro mě výzva, děkuju za každou minutu, kterou jsem tady strávil. Vždycky jsem měl štěstí na holky a tady to nebylo jinak, to, jak jsme se prosmáli tím vším a s jakou noblesou to proběhlo, za to děkuji,“ řekl Jan Tománek.

Jive zatančili Richard Krajčo a Dominika Rošková, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička a Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti, Iva Kubelková a Martin Prágr

Quickstep si střihli Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, Ivana Chýlková a Jan Tománek a Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková.

Rumbu odtančili Eva Adamczyková a Jakub Mazůch a Josef Maršálek a Adriana Mašková.

Reklama

Další články

Načítám