Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se média konečně dostanou do sálu, kde probíhají přímé přenosy taneční soutěže StarDance, moderátoři pořadu Marek Eben (66)Tereza Kostková (47) už jsou pryč. Proč a z jakých důvodů nechodí ani na party tanečníků, jsme s Terezou probrali, když jsme ji potkali jako kmotru knihy o designu.

Marek jezdí normálně domů do Karlových Varů za manželkou Markétou a já zase za svým mužem Jakubem a pejskem do Kyjí. Navíc jsem měla už v 7:50 nástup na natáčení spotů v Černošicích a večer v neděli jsem hrála v divadle,“ vysvětlila.

Večírky, které následují po každém dílu, na nichž si soutěžící po náročném večeru odfrknou, Tereza vynechává. „Chodím vždycky až na ten závěrečný. Myslím, že je to krásná tečka a logické uzavření ročníku soutěže. Pro mě je to výjimečné, ale úplně chápu, že oni jdou. Já mám provoz od brzkého rána do pozdního večera, tak by mě ten večírek spíš vyřídil na několik dní,“ dodala.

A jak se Tereze zatím líbí její šaty na večery StarDance, jejichž autorkou je tradičně módní návrhářka Tatiana Kovaříková? „Vyhovují mi náramně. Zatím nemohu volit, které se mi líbily víc. Bude jich ještě hodně a bylo by to nefér,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám