Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen fanoušky, ale i tvůrce seriálu Ulice zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku osmdesáti šesti let zemřela herečka Zdena Hadrbolcová, která v seriálu ztvárňovala Růžu Habartovou. V Ulici působila od samého začátku od roku 2005, patřila k hlavním tvářím seriálu a diváky pravidelně bavila spolu s kolegyní parťačkou Jaroslavou Obermaierovou (78).

Tu smutná zpráva o odchodu její kolegyně velmi zasáhla. „Je to strašná zpráva, opravdu mě to zasáhlo,“ svěřila se Super.cz herečka. „Byla to skvělá kolegyně a herečka. Spoustu let jsme se potkávaly právě v Ulici, kde mi obrovsky chybí, a myslím, že nejsem jediná,“ prozradila nám Obermaierová.

„Potkávaly jsme se pravidelně na natáčení, kde jsme si měly vždy co říct. Poslední rok na tom už nebyla zdravotně nejlépe, což je prostě smutné a opravdu mě to mrzí,“ řekla nám Jaroslava Obermaierová. „Naposledy jsme spolu točily před třemi lety,“ dodala představitelka Vilmy Nyklové, kterou odchod kolegyně zasáhl stejně jako tvůrčí tým Ulice.

„Zdenička Hadrbolcová byla především velkou profesionálkou, na kterou jsme se mohli vždy spolehnout. Přestože jí občas nebylo moc do smíchu, jakmile vešla do ateliérů, jako by všechny starosti a trable hodila za hlavu. Celá se rozzářila, byla tu pro své kolegy, pro nás. Rozdávala úsměvy, s Jaruškou Obermaierovou byly na place i v zákulisí sehranou dvojkou, která bavila celý štáb. Nikdy na ni nezapomeneme,“ řekla producentka seriálu Ulice Janka Maršíková.

Herečka Zdena Hadrbolcová se s natáčením Ulice rozloučila před třemi lety kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu. Od té doby se o její postavě na obrazovce jen mluvilo. Loni před Vánocemi prodělala herečka mozkovou příhodu, která ji upoutala na lůžko. Poslední rok tak byla odkázaná na 24hodinovou péči a byla převezena do LDN, kde také zemřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám