Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáše Měcháčka můžeme aktuálně vidět v seriálu Sedm schodů k moci na TV Prima jako lobbistu Lachmana. Ve druhém díle, který televize dnes večer odvysílá, nás čeká jeho nejodvážnější erotická scéna.

Na rozdíl od Evy Podzimkové (34) se nenechal při lechtivých scénách zastoupit dublérem. Na toto natáčení tak nikdy nezapomene. „Můžu říct, že jsem žbrblal svým b*mbánem o f*ndu profesionální pornoherečky,“ zavzpomínal Tomáš na natáčení.

Nabízí se tak otázka, proč vlastně nechtěl při těchto pikantních scénách za sebe nechat točit dubléra. „Doteď mě ani nenapadlo se nechat dublovat. Řekli mi, že bude vidět zadek, a s tím jsem neměl problém,“ dodal herec.

Naopak zmíněná Eva Podzimková, která hraje hlavní roli, je velmi ráda, že jí televize dala možnost nechat se dublovat a nemuset se divákům ukazovat v Evině rouchu. „Není to moje oblíbená disciplína, byl to kompromis, který vedl k dobrému výsledku. Nemuseli jsme se stydět, ale mohli jsme hrát, a pak už jsme mohli odpočívat, když mohl hrát někdo jiný,“ svěřila se herečka v našem pořadu Superchat.

Související témata:
Seriál Sedm schodů k moci

Reklama

Další články

Načítám