Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36)Jordan Haj (35) každý rok pravidelně jezdí na Bali, kde mají druhý domov. Zpátky do Česka se vrátili zejména kvůli pracovním povinnostem, kterých mají nad hlavu.

„Jsme tady měsíc, a ještě jsme nenajeli na to evropské tempo. Jsme hodně zpomalený, já všude jezdím pozdě. Trvá mi, než se vymáčknu, mám takové záseky. Jak je člověk zvyklý se dívat do rýžových polí hodinu v kuse,“ řekla Super.cz Emma Smetana s úsměvem a slovy, že letos nepojede tak náročné pracovní tempo jako minulý rok. Naopak se chce více věnovat dětem.

„Slíbili jsme si, že to vezmeme hodně v poklidu. Já jsem sobě slíbila, že letos budu víc ta paní v domácnosti, budu víc sledovat rozvoj a způsob chování svých dětí, aby z nich třeba nebyly rozmazlené nebo rozjívené děti. Prostě víc maminkuji. Jordy jel hned točit film s Honzou Hřebejkem, kde má jednu z hlavních rolí. Takže jsem to měsíc vykrývala já, zatímco on byl herec,“ svěřila se zpěvačka s tím, že i když má plný pracovní diář, tak rozhodně nepojede tak zběsilým tempem, které se minulý rok podepsalo i na jejím nervovém zatížením.

„Není to tak, že nebudeme dělat nic, ale já bych k tomu chtěla přistoupit míň zběsile než loni, kdy to bylo už, co se nervového zatížení týče, takové rekordní. V této intenzitě bych to už nechtěla zopakovat,“ dodala Emma Smetana.

Reklama

Další články

Načítám