Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) trávila poslední měsíce na Bali, kde se nejen oddávala slunečním paprskům, ale také poctivě chodila cvičit. A výsledky ukazovala fanouškům. Teď už je zpátky v Čechách, o její křivky ale sledující nepřijdou.

Herečka strávila s Jordanem Hajem (35) a dvěma dětmi v ráji několik týdnů. Holčičky se v místě chodily vzdělávat, jejich rodiče hledali inspiraci k hudbě, chodili surfovat, Emma sportovala a Jordan ji rád fotil ve všech polohách. Umělkyně se před týdnem pochlubila vymakanou pevnou postavou a poděkovala svému trenérovi.

Kdo by si ale myslel, že s návratem Smetany do Prahy její úsilí skončí a na řadu místo toho přijde jen líné vysedávání po hipsterských bistrech, ten by se pletl. Emma se rozhodla práci na svém těle dál rozvíjet a informovala o tom i své fanoušky. „Cvičím teď každý den a tyhle modely se hodí jak na jógu, tak na silové tréninky. Go for it, girls,“ připsala ke snímkům, na kterých má nasazené rukavice a oblečený velmi přiléhavý overal, který skutečně neodpustí ani deko navíc.

Fanoušci její snahu hodnotí slůvkem „wau“, jeden vtipně poznamenal, že se jedná o „přípravu na druhé kolo ,Tak pojď ty ha*zle‘,“ čímž odkazuje na neúspěšný seriál Eliška a Damián, kde Emma hrála a kde si to také ručně vyřídila s jedním ze zloduchů.

Emma si už také i s partnerem zaskočila ke kadeřnici, a tak už nic nebrání tomu, aby se opět v Čechách vrhla do práce a těšila lidi svým zpěvem nebo hereckým uměním.

Reklama

Další články

Načítám