Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco princ Harry (39) absolvoval jednodenní návštěvu své domoviny, aby se mohl setkat se svým otcem králem Karlem III. (75), byla jeho manželka Meghan Markle (42) spatřena nedaleko jejich domu v Kalifornii. Meghan zvěčnili fotografové za volantem jejího černého Range Roveru v kšiltovce, se slunečními brýlemi a širokým úsměvem na tváři.

Meghan Markle, která svého muže na cestě do Londýna nedoprovázela a zůstala doma v Montecitu s jejich dětmi, čtyřletým Archiem a dvouletou Lilibet, vypadala velice uvolněně. Během jízdy upíjela kávu z hrnku a zdála se být v dobré náladě. Její bělostný úsměv přitom zářil ze tmy tak, že rozhodně nešel přehlédnout.

Její manžel, jenž absolvoval jedenáctihodinový let, aby se mohl setkat s otcem poté, co mu byla diagnostikována rakovina, byl tou dobou pod drobnohledem britských médií. Ta nejen že sledovala každý jeho krok, ale především na něj vyvíjela nátlak, aby svou návštěvu (i s ohledem na zdraví jeho otce) využil k nápravě vztahů mezi ním a jeho bratrem Williamem.

K jejich shledání během Harryho čtyřiadvacetihodinového pobytu v Londýně, během nějž strávil noc v hotelu, nakonec nedošlo, ač mu měl být prý Harry nakloněn. William měl tou dobou na programu účast na každoročně konané charitativní události na podporu letecké záchranné služby Air Ambulance působící v Londýně, kterou provozuje a financuje nezisková organizace London’s Air Ambulance Charity. Jejím dlouholetým podporovatelem je mimo jiné herec Tom Cruise, jenž se akce rovněž zúčastnil.

Momentálně je princ Harry již zpátky ve Spojených státech a má za sebou dokonce i čtvrteční účast na udílení cen NFL Walter Payton Player of the Year. To se konalo v Las Vegas. Harry měl během slavnostního večera důležitý úkol – předával totiž hlavní cenu pro nejlepšího hráče roku, jímž se stal Cameron Heyward z týmu Pittsburgh Steelers.

Reklama

Další články

Načítám