Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ William (41) se ve středu účastnil charitativní akce na podporu londýnské letecké záchranné služby Air Ambulance, kde mimo jiné na podiu hotelu OWO pronesl i krátký projev. Jak už bylo dříve avizováno, princ William převzal za krále Karla III. (75) část pracovních závazků, aby se jeho otec mohl soustředit na plánovanou léčbu rakoviny. William se mimo jiné setkal i s hollywoodským hercem Tomem Cruisem (61).

Tou dobou byl v Londýně rovněž princův bratr Harry (39), který přiletěl z Kalifornie, aby se setkal se svým otcem poté, co mu král telefonicky sdělil svou diagnózu. Přestože mnozí do Harryho návštěvy vkládali velké naděje na usmíření i s jeho bratrem a na vévodu ze Sussexu byl v této souvislosti vyvíjen velký tlak i v médiích, k jejich setkání bohužel nedošlo.

Harry byl podle britských médií schůzce s bratrem nakloněn, ale William byl zaneprázdněn. Na programu měl účast právě na této dobročinné akci organizace London’s Air Ambulance Charity, která provozuje záchrannou lékařskou službu v Londýně. Princ zde pohovořil s piloty, lékaři i záchranáři. Akce, která se koná každoročně s cílem získat finanční prostředky, se účastnila řada osobností.

Pochopitelně tou nejvíce sledovanou osobou byl Tom Cruise, který je dlouholetým podporovatelem organizace a jehož William v Londýně vřele uvítal. Oba spolu následně diskutovali, přičemž působili velice bezprostředně. Princ dokonce rozdával jeden úsměv za druhým, což v lidech vyvolalo velké naděje na brzké uzdravení nejen krále, ale i Williamovy manželky Kate, která se zotavuje po operaci břicha po dvoutýdenní hospitalizaci již v domácích podmínkách.

Reklama

Další články

Načítám