Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek obletěla svět dobrá zpráva. Zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin a známá herečka Dakota Johnson (34) se po dlouholetém vztahu konečně zasnoubili. Jenže teď vyšlo najevo, že se zásnubami se to má nejspíš úplně jinak, a oba umělci se takovým fámám možná doma v klidu smějí.

Zprávu o zásnubách zveřejnila zahraniční média a samozřejmě nechyběl důvěryhodný zdroj, který o důležitém životním kroku partnerů informoval. „Nedávno se zasnoubili a drželi to v tajnosti, ale teď se k tomu ve svých kruzích otevřeně hlásí. Od prvního dne jsou do sebe zbláznění, takže učinění tohoto kroku bylo nevyhnutelné,“ řekl člověk z jejich okolí magazínu The Sun.

Požehnání dala prý páru i exmanželka zpěváka, herečka Gwyneth Paltrow, která za něj byla vdaná 13 let, a obě jejich děti, Apple (19) a Moses (17). Nedávným zásnubám by hrála do karet i dovolená, kterou pár strávil v mexickém Puerto Vallarta.

Jenže nic není staršího než včerejší noviny, a tak se dnes v magazínech už objevují zcela jiné titulky. Chris a Dakota prý skutečně zasnoubeni jsou. Jen to je o něco déle. Podle magazínu Page Six a jeho zdrojů dokonce celých šest let! A to se přitom o jejich vztahu začalo poprvé hovořit v roce 2017.

Veřejně se poprvé o zásnubách páru mluvilo v roce 2020, kdy byla Dakota vyfocena s oslnivým smaragdovým prstenem na levém prsteníčku. Ten se na jejím prstě sice objevil na několika společenských akcích a mohl být zásnubním, herečka ho ovšem nenosila pořád. Možná i proto, že se podle dalších zdrojů pár v roce 2019 na chvíli rozešel, a tak možná jen o rok později nechtěla jistojistě tvrdit, že se s Chrisem vezmou.

Ať je to tak či tak, zprávy ohledně zásnub se množí a ani jedna z nich nepopírá, že by k nim skutečně došlo. Tak uvidíme, jestli Dakotu v následujících měsících spatříme kráčet k oltáři.

Reklama

Další články

Načítám