Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyčistit si hlavu a chvíli neřešit nic jiného než jen moře, sluneční paprsky a přítomnost partnera. To se nejspíš honilo hlavou Dakotě Johnson (34), která si do Mexika zajela poté, co se stal její poslední film Madam Web kasovním propadákem.

Dakota Johnson se v minulosti proslavila ve filmu Padesát odstínů šedi a jeho pokračováních, následně ale dostala i jiné příležitosti, díky kterým se stala oblíbenou herečkou. Její poslední počin je ale něco, co si možná ani nebude chtít dávat do svého portfolia. Přestože marvelovky neboli filmy o superhrdinech jsou v posledních letech téměř sázkou na jistotu, najdou se i takové, které vysokých kvalit nedosahují.

A to je dle dosavadních recenzí kritiků, kteří film označili za jeden z nejhorších superhrdinských filmů poslední doby, a také neúspěchu v kinech případ právě Madam Web, kde si Dakota střihla hlavní roli zdravotnice s mimořádnými schopnostmi. Dakota nejspíš nechtěla poslouchat zprávy o velmi nízkých tržbách, a tak si raději sbalila kufry a společně se svým partnerem, exmanželem Gwyneth Paltrow a zakladatelem skupiny Coldplay Chrisem Martinem odjela na dovolenou do mexického Puerto Vallarta.

Tam si užívala na pláži a dováděla v oceánu v bílých jednodílných plavkách, které zdůraznily její perfektní křivky. Zajímavý byl i okamžik, kdy Chris Martin dřepěl na pláži a pronášel děkovnou modlitbu. Tak snad byla exotická dovolená pro Dakotu tou pravou náplastí na pracovní neúspěch.

Reklama

Další články

Načítám