Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Kynychová (56) pravidelně zásobuje sociální sítě odhalenými fotografiemi. Spoře oděná chodívá ráda i do společnosti, kde budí pozornost tím, že ukazuje velké části svého těla.

Tentokrát obojí zkombinovala. Společenské šaty oblékla nikoli na společenskou událost, ale na focení kalendáře fotografa Jakuba Ludvíka na zámku v Líšni. To, jak se na pózování oblékla, ukázala na sociálních sítích.

Zároveň poděkovala návrhářce, z jejíž dílny kousek, který opět tak trochu připomíná dres překrytý průsvitnou látkou a cvičitelka v něm ukáže své tělo, pochází. Stejně jako róbu na letošním Českém plese jej pro ni vytvořila návrhářka Nina Klymiuk.

Z její tvorby je Hanka nadšená. Po plese ostatně sklidila slova chvály i od Fashion Bosse Filipa Vaňka. „Co stylista, to názor. Důležité je, jak se v tom cítí ta žena. Všechny ty modely, které jsem měla, jsem měla ráda,“ řekla Super.cz Kynychová.

Reklama

Další články

Načítám