Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) se rozhodla, že po čase opět bude provokovat svým tělem. Nahými fotkami ze sauny a z vany ostatně už šokovala několikrát. Na odvážné modely si potrpí a svůj dekolt ráda předvede, ať už ve sportovním, nebo ve společenských šatech.

Tentokrát se zvěčnila před zrcadlem a v županu odhalila značnou část svého ňadra. „Už jsem to potřebovala. Beauty den jak vyšitý. Saunička, nehty, vlasy,“ svěřila se Hanka, která se o sebe pravidelně stará. Podařilo se jí také shodit šest kilo, která ji v posledních letech trápila.

„Cvičila jsem pořád stejně, snažila se ubírat na jídle, ale to tělo si těch pět let dělalo, co chtělo,“ prozradila k tomu Super.cz cvičitelka, která se netají tím, že jejímu tělu dala zabrat menopauza.

Za odhalenou fotku z koupelny si od části svých fanoušků přečetla pochvalné zprávy, druhá skupina jí však dala pořádnou sodu.

„Je to nutné?“ stálo v jedné ze zpráv. „Proč musíte ukazovat pořád koz*čky? Ráda vás Hanko sleduju, ale… ale,“ napsala další ze sledujících. „Koukám, že silikony už povolují,“ napsala Hance jedna z žen pod fotku. „Kdo chce, ať ukazuje, kdo nechce, ať se nedívá,“ ohodnotil debatu jeden z fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám