Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) nedávno oznámila, že se jí rozpadlo manželství. Influencerka se odstěhovala do pronajatého domu za Prahou i se svým synem a nyní se připravují rozvodové papíry, aby svazek s trenérem MMA Andrém Reindersem byl i právně ukončen.

Poslední půlrok byl pro charismatickou blondýnku náročný. Nyní si už ale dokáže představit, že by opět začala randit. „Ježiš, no jasně. Jak říkám, je to prohra, je to smutné, když se dva rozvádí, ale na druhou stranu myslím, že mám šanci se ještě zamilovat a ještě žít,“ svěřila se Super.cz.

To, čím si prošla, se snaží brát optimisticky. „Nechci to brát tak, že bych byla zapšklá, a zlomit nad tím hůl a říkat si, že už nikdy nikdo nepřijde, že už žádný chlap nikdy nebude fajn. Já věřím, že ano,“ řekla nám Hanka, se kterou jsme si povídali na brněnském výstavišti během vesmírné výstavy, která je úzce spojená s americkou NASA.

Zároveň dodala, že jak ona, tak André, jako rodiče stále fungují na jedničku a vycházejí si vstříc a malého synka si střídají tak, aby vše bylo spravedlivé a Andreásek byl jak s maminkou, tak s tatínkem.

Reklama

Další články

Načítám