Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) má za sebou náročné období. Nedávno na ni prasklo, že se bude rozvádět se svým manželem, trenérem MMA Andrém Reindersem. Influencerka je už odstěhovaná v pronajatém domě za Prahou.

Jak nám přiznala, stěhování šlo hladce, a i malý synek Andreásek si zvykl na nový domov. „Já jsem v pronajatém domě za Prahou a musím říct, že jsem se tam velmi rychle začala cítit jako doma. I Andreásek se cítí dobře. Má úplně nový pokojíček, tak je z toho nadšený. Začínám znova, nebudu říkat od nuly, to by se nehodilo. Ale v 41 letech to beru jako životní prohru, nejsem první ani poslední, bohužel,“ svěřila se Hanka Super.cz.

My se společně potkali na brněnském výstavišti, kam se Hanka se synem přišla podívat na vesmírnou výstavu, která je úzce spojená s americkou NASA. Na usměvavé blondýnce byste vůbec nepoznali, že má za sebou tak krušné období.

„Asi to umím dobře skrývat, ale je fakt, že já jsem si vše prožívala, ještě než to všechno vyplulo na povrch, tak půl roku to bylo hodně těžké. Vše jsem si prožila sama. Potom, když se to provalilo a prosáklo, tak jsem byla už z toho nejhoršího venku. To odstěhování do nového mi hodně pomohlo.“

A jak mají zatím vyřešenou péči o syna? „S manželem vycházíme jako rodiče skvěle. Manžel je skvělý otec. Rozvodová dohoda se připravuje, ale my se domlouváme na každý týden dopředu a řekneme si, kdo, kdy a jak může, aby vše bylo vyrovnané. Já si myslím, že otec, když funguje, tak to je nesmírně důležité pro dítě. Já v žádné případě nechci bránit manželovi. Tak je to půl na půl, že si ten týden rozdělíme, aby náš Andreásek byl s každým,“ dodala Hana Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám