Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) má za sebou boxerský zápas s Psychopatem Bejrem, který nedodržoval pravidla a byl diskvalifikován. Vítězství si tak odnesl majitel TV Barrandov, který v minulosti aktivně zápasil.

Redakci Super.cz Soukup také tvrdil, že jde o jeho poslední zápas. Avšak zdá se, že vše může být jinak. Na sociálních sítích i v jednom ze svých pořadů lehce naznačil, že do ringu nebo klece třeba ještě jednou a v plné parádě zamíří.

„Já jsem řekl, že to byl poslední zápas nebo… zatím ne?“ řekl. Na sociálních sítích pak mohl naznačit i svého budoucího soupeře. „Dneska má narozeniny vynikající český hudebník a vynikající boxer Otakar Petřina (39), zvaný Marpo. Tak Oto, všechno nejlepší,“ dodal Soukup s úšklebkem.

Tomuto zápasu pod křídly Clash of the Stars by se zřejmě nebránil ani sám Marpo.

„Na rovinu, je to otázka peněz. Kdyby zaplatili hezky, tak jsou to pro mě opravdu ‚easy money‘. A už nějakou dobu říkám, že chci už konečně ten barák na Floridě, tak když mi Jarda takhle pomůže…,“ řekl Super.cz. A ani organizátoři by se takovému souboji určitě nebránili.

„Jaromír Soukup řekl, že jde o jeho poslední zápas, na který se velmi připravoval, ale dveře u nás má i dál otevřené. Každopádně zatím nic dalšího neprojednáváme,“ řekl Super.cz spolumajitel a promotér organizace Jakub Jíra se slovy, že se do budoucna mluví o turnaji nejen v O2 areně, ale také Edenu. A právě tyhle turnaje by třeba mohly Soukupa zlákat.

Reklama

Další články

Načítám