Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) má za sebou životní zážitek. Ten se uskutečnil pod křídly Clash of the Stars, kde měl zápas v boxu před deseti tisíci lidmi.

Bitva s Alešem Psychopatem Bejrem ovšem neproběhla s žádným respektem. Psychopat se pouštěl do osobního života majitele TV Barrandov a ani finální zápas neměl s boxem nic společného. Skončil totiž diskvalifikací Psychopata, který dal Soukupovi několik zakázaných hlaviček.

Jaromír Soukup nám po této bitvě řekl, že se jednalo o jeho poslední zápas. „Určitě jo, chtěl jsem si odboxovat svoje, měl jsem připravenou i nějakou taktiku. Nervozita z deseti tisíc lidí vždycky je. To bylo fantastické, deset tisíc lidí v hale, kteří bouřili, to bylo hezké,“ řekl Super.cz.

Avšak se zdá, že může být vše jinak, a do klece či ringu třeba ještě jednou zamíří, a to možná rovnou do pražské O2 areny, kde bude turnaj příští rok. „Já jsem řekl, že to byl poslední zápas nebo… zatím ne,“ řekl s otazníkem v jednom ze svých pořadů.

Na sociálních sítích pak mohl naznačit i svého budoucího soupeře, který má velkou zálibu v bojových sportech. „Dneska má narozeniny vynikající český hudebník a vynikající boxer Otakar Petřina (39), zvaný Marpo. Tak Oto, všechno nejlepší,“ dodal Jaromír Soukup s úšklebem. A tak se zdá, že jeho slova o konci možná nebudou definitivní. To až ukáže čas.

Reklama

Další články

Načítám