Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Víkendové Snídaně na Nově Iveta Maurerová prožívá už několik měsíců lásku jako trám se slavnou americkou zpěvačkou LP. Našli se tací, kteří jejich vztahu moc šancí nedávali, Iveta, jež je také Miss ČR z roku 2018, podle svých slov prožívá největší lásku svého života.

A protože LP slaví v pondělí narozeniny, napsala jí půvabná blondýnka krásné vyznání lásky. „Je to jako včera, co jsem tě poprvé poznala, ale přijde mi to, jako bychom se znaly věčnost. Tu osobu, která se stala mým vzorem, usměvavá, pozitivní, láskyplná a rozzářená, plná života a energie a nekončící lásky. A já ti z celého srdce přeji, ať jsi taková stále a navždy!“ napsala na sociální síti šťastná moderátorka, jež si s LP pořídila v Praze byt, a ač prožívají vztah na dálku, pořád jim to klape.

LP je momentálně na světovém turné, nedávno koncertovala i v Praze. „Nikdy jsem nikoho nemilovala víc než tebe a děkuji ti, že jsem díky tobě našla úžasný pocit jít světem s někým milujícím vedle sebe. Miluji tě nejvíc na světě! Tvoje Iveta,“ zakončila své romantické vyznání moderátorka, které LP slova lásky ihned opětovala.

Maurerová LP poznala loni v květnu, když byla zpěvačka hostem Víkendové Snídaně. Brzy se objevila také v jejím klipu, přeskočila jiskra a velká láska byla na světě.

Reklama

Další články

Načítám